Meetup 24 sept 2019

Diversiteit die blijft

6-8u Utrecht

Agenda 2019:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

                                   MEETUP: dinsdag 24 september, 2019

De Rechtbank Utrecht & House of Performance, Korte Nieuwstraat 14, Utrecht.

"Diversiteit die blijft"

"Steeds meer werkgevers willen diversiteit op de werklvloer, maar wat betekend dat eigenlijk in de praktijk? En hoe zorgen werkgevers ervoor dat diversiteit niet alleen aanwezig, maar ook wekom is. De term 'diversiteit' wordt vaak genoemd als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maar diversiteit gaat over mensen, niet doelstellingen. Steeds meer werkgevers beseffen dat de voordelen van een diverse werkvloer pas zichtbaar zijn als werknemers zichzelf kunnen zijn en zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Maar hoe doe je dat?"

Praat hierover mee met andere studenten, young professionals en werkgevers die streven naar meer diversiteit en inclusie.

Start om 18.00u tot 21.30u. Aanmelden is verplicht voor registratie en deelname. Programma volgt binnenkort. In de tussentijd kan jij je wel alvast aanmelden.

AAnmelden

Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen via info@nolimits-utrecht.nl

HISTORIE EVENEMENTEN & foto's

2019

12 MAART 2019: congrestival exclusief inclusief

De samenleving verandert en veel bedrijven willen een afspiegeling van de samenleving zijn. Diversiteit en inclusie zijn de toekomst van onze economie. Zeker in Utrecht. Hoe kunnen we als werkgevers en jongeren daar samen vorm aan geven? Dit is het uitgangspunt voor No Limits Utrecht en De Slinger Utrecht om een Congrestival “EXCLUSIEF INCLUSIEF” te organiseren.  Het Congrestival 'EXCLUSIEF INCLUSIEF' was gericht op het bevorderen van een diverse en inclusieve arbeidsmarkt. Jongeren met een arbeidsuitdaging en werkgevers werden op een laagdrempelige manier aan elkaar voorgesteld om samen te praten over diversiteit en inclusie.  Lees meer...

Klik hier voor een foto reportage

 

2018

20 NOVEMBER 2018: KICK-OFF CONGRESTIVAL 

De voorbereiding van het Congrestival in 2019 vondt plaats in nauwe samenwerking met diverse partijen, werkgevers en jongeren. Diversiteit en inclusie zijn de toekomst van onze economie. Deze en andere onderwerpen kwamen aan de orde in een groepsdiscussie tijdens de kick-off.

Klik hier voor een foto reportage

31 MEI 2018: UTRECHT MAKEN WE SAMEN MET JOU!

De Meet & Greet van de Gemeente Utrecht & No Limits i.s.m. onze partners Stichting ASHA en Art.1 Midden Nederland. Het was een mooie gelegenheid om kennis te maken met de werkgever, mogelijke stage- en/of traineeships, netwerken met vacaturehouders, managers en trainees, inclusief  een gratis workshop en rondleiding. 

Klik hier voor een foto reportage

17 APRIL 2018: NETWERKEN IS INVESTEREN 

Klik hier voor een foto reportage

2017

31 OKTOBER 2017

Klik hier voor een foto reportage

17 MEI 2017