Congrestival 12 mrt 2019

Exclusief Inclusief

Meetingpoints & expertmeetings

 

dinsdag 12 maart 2019 van 15.00 tot 18.00

                                                

 

Moeite met het vinden van een baan of stage?

Wil jij in contact komen met werkgevers?

Hulp nodig bij het maken van een goed CV?

Op 12 maart om 15:00 nodigen No Limits Utrecht en De Slinger Utrecht jou uit om werkgevers te ontmoeten, met elkaar te sparren en van elkaar te leren.

BEN JIJ MBO 4, HBO OF WO STUDENT OF AL AFGESTUDEERD? SCHRIJF JE IN VOOR HET CONGRESTIVAL OP 12 MAART!

 

  INSCHRIJVEN   

Het congrestival Exclusief Inclusief is gericht op het verkleinen van de afstand tussen werkgevers en talentvolle jongeren met een arbeidsuitdaging. Er zijn verschillende werkgevers aanwezig die graag jongeren ontmoeten en vragen beantwoorden. DE gelegenheid voor interessante ontmoetingen en gesprekken!

Programma:

14.30 inloop

15.00 welkom voorzitters

15.05 gastspreker joris luyendijk

15.35 vragenkwartiertje

15.50 gastheer Pim van de Berg gedeputeerde Provincie Utrecht 

16.00 meetingpoints, expertmeetings netwerken en live muziek

18.00 einde congrestival

Ceremoniemeester Nora el Abdouni! Er worden ook verschillende workshops gegeven door werkgevers en jongeren! Exclusief Inclusief is het evenement dat kansen biedt op het gebied van netwerken, de arbeidsmarkt en bovenal een dag waar veel te leren valt.

Deelnemende werkgevers meetingpoints: o.a. Achmea, ENGIE, Gemeente Utrecht, Politie Utrecht, ProRail, Provincie Utrecht, Samenwerkende Utrechtse Musea, Utrecht Marketing, Utrecht City Concepts, UMC Utrecht, VSB Fonds en we zijn nog in gesprek met andere bedrijven...

Expertmeetings

Er zijn vijf expertmeetings waarin deelnemers samen van gedachten kunnen wisselen en van elkaar kunnen leren:

'netwerken, communicatie en cultuur' - Souad el Habhoubi 

Het geheim van mijn netwerk. Wat is effectief netwerken en hoe kan ik mijn communicatievaardigheden hiervoor inzetten? Ga aan de slag met het formuleren van je eigen netwerkdoel. Kortom, de handvaten om je netwerk effectief en gericht uit te breiden. Kom op dinsdag 12 maart 2019 naar de introductie workshop

"solliciteren doe je zo!"- Abigail Foe-Aman

Solliciteren anno '19 staat volledig in het teken van jezelf verkopen op een innovatieve en vooral exclusieve manier. In de huidige arbeidsmarkt heb je vaak te maken met veel concurrentie, die jij natuurlijk met al jouw kwaliteiten, werkervaring en een goede indruk uit het veld wil slaan. Wil jij goed voorbereid de strijd aangaan? Kom dan op dinsdag 12 maart 2019 naar mijn introductie workshop "Solliciteren doe je zo!" op het 'Congrestival' van No Limits en de Slinger in Utrecht.

"ondernemen is ook een optie" - Mo Assem Mr. Beam

Zijn achtergrond, Irakese vluchteling, heeft Mo Assem nooit in de weg gezeten om zijn talent te ontwikkelen. Volg je passie en je hart en doe waar je goed in bent, is zijn credo. Ongeacht je achtergrond. Mo Assem is met zijn talent zijn eigen onderneming gestart: Mr. Beam timmert internationaal aan de weg. Zelfs de grens van zijn Nederlandse achtergrond is hij al gepasseerd. "Je achtergrond is niet zo belangrijk, als je jouw eigen drijfveren, talent en de uitdagingen en kansen van ondernemerschap omarmt".

"effectief omgaan met cultuurverschillen" - Mustapha Bah, trainer/voorlichter Art.1MN

Onzichtbare dynamieken, cultuurverschillen en diversiteit spelen een essentiële rol in ons werk- en vakgebied. Hoe gaan we ermee om als werkgevers, werknemers en professionals? En welke houding en gedrag dient er te worden gehanteerd? Tijdens deze sessie is er ruimte voor vragen, ervaringen en casussen.

"hoe realiseer je een inclusieve arbeidsorganisatie"- Siham Achahdoun, programmamanager Culturele diversiteit & inclusie, ACHMEA

ACHMEA werkt aan diversiteit en inclusie binnen hun bedrijf. Wat zijn de drijfveren, uitdagingen en bedreigingen. En wat levert het op. Een inclusieve arbeidsorganisatie wordt in zowel in economische als sociale zin van toenemend belang, voor grote en kleine ondernemingen. ACHMEA deelt haar ervaringen, maar leert ook graag van anderen.

Samenwerkingspartner:

Congrestival Exclusief Inclusief is een initiatief van No Limits en De Slinger Utrecht en wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

en de samenwerkende utrechtse musea