Praat mee!

Jouw netwerk-platform

Verbindingen die werken

Meet & Greet's

De Meet & Greet's zijn de netwerkbijeenkomsten van No Limits waarbij jongeren en werkgevers elkaar ontmoeten. Centraal in de Meet & Greet's staat het vergroten van het netwerk en het delen van kennis en ideeën. De M&G's is laag drempelig en de vorm kan variëren van een seminar tot tafelgesprekken, een lezing of presentaties. Inhoudelijk heeft de bijeenkomst altijd te maken met netwerken en verbinden. Je kunt denken aan thema’s als ‘netwerken en diversiteit’, ‘werk en studie’, ‘leiderschap & leeftijd’ en ‘de winst van diversiteit’, ‘(h)erkenning van verworven vaardigheden’, etc. Gedurende de Meet & Greet’s koppelen we (de vraag van) jongeren aan (de ervaring en het netwerk van) een werkgever / professional (matching).

We helpen jongeren bij het formuleren van een duidelijke vraag en zoeken de professional die het beste bij deze vraagstelling past. We brengen hen in contact met elkaar. De jongere en de professional maken afspraken over wat ze gaan doen en hoe. Afspraken kunnen variëren van het in contact brengen met werkgevers, het vinden van een stageplaats, een dag meelopen met de professional, tot coachen, meedenken of het delen van kennis. De inzet is afhankelijk van de vraag van de jongeren en van wat de professional kan en wil bijdragen. 

Foto reportage Meet & Greet

Klik hier voor een foto reportage

Algemeen PROGRAMMA MEET & GREET'S

18.00 Opening 
18.05 Programma onderdelen, Speeddate & Tafelgesprekken
20.00 Samen eten/netwerken
21.30 Einde

Aanmelden

Wil jij ook je netwerk uitbreiden en je kansen vergroten, meld je dan aan voor een van onze Meet & Greet's. Maak kennis met werkgevers en professionals die jou graag willen ondersteunen je netwerk uit te bouwen en/of je vaardigheden te versterken. Wil je deelnemen als werkgever, professional en/of organisatie, stuur dan een mail naar contact@nolimits-utrecht.nl.

aanmelden Jongere