Praat mee!

Jouw netwerk-platform

Verbindingen die werken

Meetup's

Onze Meetup's zijn de netwerkbijeenkomsten van No Limits waarbij kandidaten en werkgevers en professionals elkaar ontmoeten. Centraal in de Meetup's staat het vergroten van je netwerk en het delen van kennis en ideeën. De Meetup's zijn laag drempelig en de vorm kan variëren van een seminar tot tafelgesprekken, een lezing of presentaties of workshops. Inhoudelijk heeft de bijeenkomst altijd te maken met diversiteiet en inclusie, netwerken en verbinden. Je kunt denken aan thema’s als ‘netwerken en diversiteit’, ‘werk en studie’, ‘leiderschap & leeftijd’ en ‘de winst van diversiteit’, ‘(h)erkenning van verworven vaardigheden’, etc. Gedurende de Meetup’s koppelen we (de vraag van) kandidaten aan (de ervaring en het netwerk van) een werkgever / professional (matching).

We helpen kandidaten bij het formuleren van een duidelijke vraag en zoeken de professional die het beste bij deze vraagstelling past. We brengen hen in contact met elkaar. De kandidaat en de professional maken afspraken over wat ze gaan doen en hoe. Afspraken kunnen variëren van het in contact brengen met werkgevers, het vinden van een stageplaats, een dag meelopen met de professional, tot coachen, meedenken of het delen van kennis. De inzet is afhankelijk van de vraag van de kandidaat en van wat de professional kan en wil bijdragen. 

Algemeen PROGRAMMA MEETUP'S

18.00 Opening 
18.05 Programma onderdelen: o.a. bijv lezing, college, workshops, speeddaten & tafelgesprekken
20.00 Samen eten/netwerken
21.30 Einde

Aanmelden

Wil jij ook je netwerk uitbreiden en je kansen vergroten, schrijf je dan in bij No Limits en zo word je op de hoogte gehouden van onze evenementen en overige informatie. Gedurende de Meetup's maak je kennis met werkgevers en professionals die jou graag willen ondersteunen je netwerk uit te bouwen en/of je vaardigheden te versterken. Wil je deelnemen als werkgever, professional en/of organisatie, stuur dan een mail naar info@nolimits-utrecht.nl.

aanmelden kandidaat