Praat mee!

Jouw netwerk-platform

Verbindingen die werken

PARTNERS

No Limits valt of staat met de steun en inzet van partners die op onderdelen willen meedenken, meedoen en hun netwerken willen delen. Dankzij de steun van onze partners kunnen wij ons inzetten om jongeren een betere uitgangspositie te geven. Partners kunnen zich voor bepaalde tijd of bepaalde activiteit verbinden aan No Limits en daarmee een bijdrage leveren. Dat kan in de vorm van sponsoring, en het delen van kennis en ervaring. Wij zoeken partners waarmee wij een verbinding kunnen aangaan en die intrinsiek gemotiveerd zijn. 

WILT U OOK PARTNER WORDEN?

Een samenwerking met u betekent voor No Limits een bijdrage waarmee we jongeren inspireren, vertrouwen geven en hun kansen kunnen vergroten. Deze hoogopgeleide jongeren bieden ook nieuwe netwerken voor onze partners. Wij doen een beroep op u als werkgever om een bijdrage te leveren aan ons prachtige project door partner te worden van No Limits. Wij zoeken partners die een structurele samenwerking willen aangaan. Interesse om mee te doen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek over een passend partnerschap.

 

Aramco Overseas Company

Since August 2009 Aramco Overseas Company BV (AOC) corporate headquarters have been located in The Hague, the diplomatic capital of The Netherlands. From this office, Aramco Overseas directs international operations through Europe, Africa and South America, with joint ventures in Asia. The Hague office is also the communications hub for its global operations.

De Slinger Utrecht

"Het ondernemende netwerk met hart en ambitie voor de stad"

Wij geloven in een Utrecht waarin ondernemende mensen met hart en ambitie vormgeven aan een betrokken economie: sociaal, duurzaam en technologisch. In 2025 werkt meer dan 50% van de Utrechtse ondernemers met hart en ambitie structureel samen aan een betrokken stad. Het is voor hen "business as usual". De Slinger organiseert inspirerende events en bepaalt samen met partners de contouren van een toekomstagenda voor Utrecht. De Slinger brengt trends in de nieuwe economie en ondernemers met hart en ambitie voor Utrecht in kaart. Hierbij werken we samen met kennisinstellingen o.a. de Hogeschool Utrecht. We leggen de nadruk op verbinding en support van onze partners bij activiteiten en initiatieven op sociaal, duurzaam en technologisch vlak. De Slinger organiseert kleine en grote projecten waarmee partners helpen bouwen aan een grensverleggende stad Utrecht.

House of Performance

Wij vormen met meer dan 45 HoPpers House of Performance. Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Want excelleren gaat niet vanzelf. Het vraagt om inzicht in wat beter kan en concrete instrumenten om die verbetering te realiseren. Gebaseerd op feiten en cijfers. Met heldere doelen, gericht op een concrete en meetbare opbrengst. Zonder luchtfietserij.

Hulsman & Roestenburg

Hulsman & Roestenburg is een zelfstandig administratie- en belastingadvieskantoor, dat zich richt op administratieve werkzaamheden, fiscale dienstverlening en advisering/ondersteuning van zowel particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Ons kantoor is vertegenwoordigd binnen vele sectoren in het MKB. Hierbij valt te denken aan handels- en productieondernemingen, ICT ondernemingen, detaillisten, horeca, freelancers/zzp’ers op allerlei gebieden en ook diverse vrije beroepsbeoefenaren (waaronder medici) en organisaties in de non-profit sector (verenigingen en stichtingen).

Rabobank Utrecht

De Rabobank voert een actief diversiteitsbeleid. Aan de ene kant door bij de samenstelling van teams te streven naar diversiteit in sekse, culturele achtergrond, leeftijd en dergelijke, aan de andere kant door een inclusieve bedrijfscultuur te creëren waarin mensen zich openstellen voor elkaars achtergrond en niemand wordt uitgesloten. Dat hoort bij onze maatschappelijk positie. Daardoor sluit onze dienstverlening beter aan op de wensen van klanten.

Utrecht City Concepts

Utrecht City Concepts is een kwaliteitssleutel voor bijzondere concepten, allen echt Utrechts, uniek, bijzonder, authentiek, helder, nuchter, warm en vol passie. Kwaliteit en inspiratie, dát mag je van hun verwachten. Zij zijn ervan overtuigd dat je om dit te kunnen doen écht blij moet zijn met waar je werkt. Daarom maken wij het onze mensen naar de zin, zodat zij de gasten de verrassende service kunnen geven die zij belangrijk vinden,