Praat mee!

Jouw netwerk-platform

Verbindingen die werken

no limits team

Hans Pieters (voorzitter)

Ik ben 47 jaar ondernemer in Utrecht. Geboren en getogen Utrechter ! Ik word blij van hoe de stad zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en dat ik als ondernemer hier een kleine bijdrage aan heb kunnen leveren. Naast het ondernemen vind ik dat je ook de verantwoordelijkheid moet nemen iets voor de maatschappij te doen en ik zie dat als 'ondergeven’. Ik doe dit in kennis, tijd en geld. No Limits is hier een goed voorbeeld van en ben ervan overtuigd dat voor zowel de ondernemers als de jongeren kansen liggen.

Aytac Sener (bestuurslid)

Het belang van netwerken wordt vaak onderschat, vooral door diegenen die het privilege van een breed professioneel netwerk niet hebben. Ook ik was schuldig hieraan, totdat ik tijdens mijn studie ontdekte dat klasgenoten veel makkelijker aan stages kwamen en veel relevantere bijbanen hadden dan ik. Mijn doel als bestuurslid van No Limits is dan ook de voordelen van een professioneel netwerk beschikbaar stellen aan jongeren die dat privilege niet hebben. Vanuit de werkgevers vind ik het belangrijk dat zij de voordelen ontdekken van een divers netwerk, maar vooral ook van een diverse organisatie. Op die wijze hoop ik dat No Limits een stap kan zetten, hoe klein die ook mag zijn, naar een samenleving waar wij niet alleen gelijk rechten hebben maar ook gelijke kansen.

Fedoua Himich (bestuurslid)

Opgegroeid in Utrecht en een hart voor Utrechtse jongeren. Werkzaam als jeugd hulpverlener in Utrecht. In mijn werkcarrière met verschillende doelgroepen gewerkt. No limits zie ik als een uitdaging, om hoger opgeleide niet westerse jongeren en werkgevers bij elkaar te brengen en een bijdrage te leveren aan diversiteit op de werkvloer. Ik zie dit als een verrijking voor zowel de jongeren als de werkgevers. Daarnaast ontmoet ik ieder keer weer inspirerende mensen en dit is een aanwinst voor mij zelf.

Claudia van de Klomp

Geboren en getogen in Utrecht. Ik hou van deze stad, en van koffietjes op alle leuke plekjes die we hebben! Als jongerenwerker jaren in alle wijken van Utrecht gewerkt. Diversiteit was altijd belangrijk en is het nog steeds. In mijn werk kom ik tegen dat gelijke kansen nog steeds niet vanzelfsprekend zijn en daar ga ik wel voor. Gelijke  kansen voor jongeren heel belangrijk! Vandaar no limits en de missie die we hebben. Netwerken, elkaar kennen en het elkaar gunnen.

Reyhan Tezcan

Een gedreven MBO docent met het hart op de juiste plek. In mijn werk draag ik graag bij aan de kansen voor jongeren om zich te ontplooien en hun ambities waar te kunnen maken. Ik ben iemand die graag samenwerkt, samen komen we verder. In de samenwerking waarderen anderen mijn positiviteit, betrouwbaarheid en doorzettingsvermogen. In het sociale contact ben ik een goed en respectvol luisteraar. Op organisatorisch vlak ben ik creatief en oplossingsgericht, kan ik mensen bij elkaar brengen en waar nodig tussen partijen bemiddelen.

Alex Bergers

Ik werk als freelance grafisch vormgever. De meeste collega’s om mij heen zijn witte werknemers. In de media is veel aandacht geweest voor discriminatie op de arbeidsmarkt. Dat je als jongere heel moeilijk aan een baan of stageplek kan komen omdat je een andere achternaam hebt vind ik erg en daar wil ik iets aan doen. Daarom heb ik me aangesloten bij No Limits. In mijn ogen moet integratie van twee kanten komen en ik vind dat ik nu zelf een stap moet zetten. Vanuit No Limits wil ik ondernemers het voordeel laten inzien van een divers multicultureel werknemersbestand en hen in contact brengen met jongeren met een migratieachtergrond. Volgens mij zit de sleutel in het gezegde ‘onbekend maakt onbemind’.

Ik ben zelfstandig consultant bij Mondoo Management Services en werkzaam als project coördinator bij No Limits. Mijn passie ligt in het verbinden van mensen en zet mij met name in voor het in contact brengen van werkgevers met jongeren. Mijn werkervaring ligt in telecom, waarin ik uiteenlopende afdelingen heb opgezet en internationale projecten heb gemanaged. Ik wil mijn kennis en ervaring inzetten en een inspirator zijn voor jongeren door groepen te verbinden, netwerken uit te breiden en bewustzijn te creëren ten aanzien van (voor)oordelen, (on)begrip en acceptatie. Binnen de No Limits organisatie fungeer ik als eerste aanspreekpunt voor partners, werkevers en professionals.

Ans van Hoof

Ik lever graag een bescheiden bijdrage aan een initiatief als No Limits vanuit mijn betrokken burgerschap en als inwoner van Utrecht. Ik ben onlangs gepensioneerd en was lange tijd werkzaam in het Utrechtse welzijnswerk en in de voorschoolse educatie en kinderopvang in deze stad. De laatste 25 jaar als manager, bestuurder en werkgever. Die ervaring en dat netwerk wil ik inzetten, evenals mijn (ook pedagogische ;) overtuiging dat verbetering van kansen voor iederéén, samenwerking, inclusie en verbondenheid belangrijke bouwstenen zijn voor een fijne samenleving. Daar besteed ik graag mijn energie aan.

Linda Strous

Ik werk als (kandidaat) notaris en ben hiervoor ruim 15 jaar advocaat geweest. In mijn beroep kom ik veel verschillende mensen tegen in allerlei situaties. Mede daardoor besef ik dat niet iedereen dezelfde kansen krijgt. Bij No Limits kan ik jongeren helpen, hen een steuntje in de rug geven door mijn ervaring en netwerk te delen. Tegelijkertijd hoop ik de maatschappij vooruit te helpen door actief bij te dragen aan meer diversiteit. Dat is goed voor iedereen, vind ik. En last but not least vind ik het altijd leuk om jongeren te ontmoeten en te horen wat hen bezighoudt. 

Bevlogen en betrokken starter met oog voor Leefomgeving, Mens en Maatschappij. Verbindt graag mensen die niet zo gauw met elkaar in contact komen. Mijn drijfveer is het voortdurend onderzoeken en inspelen van de relatie tussen Mens en het leefmilieu waarin ze zich bevinden. Ik ben van huis uit planoloog, dus ik houd me graag bezig met demografische ontwikkelingen, sociaaleconomische posities en ruimtelijk-economische factoren. Mijn intrinsieke motivatie om bij No Limits aan de slag te gaan is omdat ik zie dat zowel werkgevers als 'migratieachtergrond-jongeren' niet altijd de kansen optimaal benutten. Daarin zie ik mezelf als de toonaangevende bruggenbouwer die de wensen en de belangen van beide kanten in deze tijd weet te verbinden.

Zharina Lalmahomed

Hallo iedereen, mijn naam is Zharina Lalmahomed, 27. Geboren en getogen in omgeving Utrecht. Ik kom uit een Hindoestaans gezin. Utrecht is voor mij thuis. Waar ik ook ga geen enkele plek geeft het gevoel dat Utrecht geeft. Ik heb momenteel een zorgbedrijf gevestigd in Utrecht waar ik met veel liefde goede zorg probeer te geven. Ik heb mij aangesloten bij No Limits omdat het een organisatie is die warmte uitstraalt en door netwerken de multiculturele jongeren een handje helpt. Uiteraard wil ik daar mijn toegevoegde waarde in leveren. Een frisse organisatie, mensen met een goed hart, dit kan alleen maar een succes zijn. 

Jannita van der Steen

Door mijn bijdrage voor No Limits hoop ik een klein verschil te maken voor de medebewoners van mijn stad. Het is niet vanzelfsprekend dat iedereen zomaar een baan voor zichzelf kan regelen en dat vind ik jammer en verdrietig. In een stad moet je met elkaar leven en werken, want zo zorgen we voor een leefbare, fijne en ontwikkelde stad die wij zijn en willen worden voor onze kinderen en buurkinderen.

Souad el Habhoubi

Als ze je niet kennen, kunnen ze niet eens voor je kiezen! Ik ben Souad el Habhoubi en ik kom uit Utrecht. Ik vind dat iedereen een kans verdient en hier bewust op kan inzetten door te netwerken. Momenteel studeer ik onderwijswetenschappen en werk ik als kwaliteitsmedewerker in het onderwijs. Als vrijwilliger bij no limits wil ik me inzetten om de mensen met elkaar in contact te brengen en stilstaan bij het belang van diversiteit en inclusiviteit. 

Dorien Spijkers

Ik ben werkzaam bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd in Utrecht. Heb daarvoor gewerkt bij onderwijsinstellingen en commerciële organisaties. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat in een multiculturele stad als Utrecht het personeelsbestand bij werkgevers divers is. Dat blijkt niet altijd zo te zijn. Daarom wil ik samen met No Limits een bijdrage leveren; werkgevers en jongeren met elkaar in contact brengen, via meet-ups en andere events. Zo werk je samen aan een betere toekomst!